Marathon 2 van 70: Geldern – Osterath

Na een goed ontbijt (dank Luisa) en een lang en mooi gesprek over doorzettingsvermogen met Michael, ga ik na 12 uur op pad naar Osterath. 28 graden, het is warm. Ik ontmoet de eerste bospaadjes. Zodra ik bijna verdwaal, ontmoet ik meestal een voorbijganger. In mijn beste Duits (wordt gestaag beter) vind ik meestal mijn weg.

En genoeg kapelletjes. Ze geven rust. Nog meer bos, ik vind het heerlijk.

Het is zwaar vanaf kilometer 30. Benen lopen vol, buikkrampen, rugpijn. Ik besluit in een park een toepasselijke Loesje-sticker te plakken: Green transport, legs go. Daarna kan ik weer door. Even miauwen naar een kat.

Osterath is in zicht, en ik heb geen slaapplek. Het is 19:30. Op deuren kloppen rond dit tijdstip voelt niet goed. Ik neem een hotel en een goede douche. Een restaurant nabij vult mijn maag. Had ik even nodig.

Een bed wacht op me. Veel zware momenten, maar ook zo ontzettend fijn 🙂