Loop je gelukkig

Loop je gelukkig 😁😁😁

Deze tekst prijkt in grote letters op het tijdschrift van Runner’s World Nederland. Het verwijst naar een uitgebreid interview van 6 pagina’s over mijn hardloopreis van geluk, van Gennep naar Palermo. Ook nog naast Sifan Hassan, de gouden Olympische heldin die het onmogelijke deed. Vol ongeloof staar ik naar het blad, ik ben in de wolken πŸ˜πŸ™ƒ

Het is zo’n mooi geheel geworden, dat ik weer even terug ben op reis. Terug naar de vele ontmoetingen, valpartijen, overwinningen, geluksmomenten en het gevoel van vrijheid in de vele kilometers, waarin ik vaak grenzen aan mijn Italiaanse laars lapte. Een positief heldenverhaal waarin ik zΓ³veel avonturen beleefde, dat ik het wel mΓ³Γ©st vastleggen in een boek. En zo geschiedde: https://movetheearth.run/product/boek-hardloopreis-van-geluk/

Dankjewel Runner’s World Nederland voor het delen van mijn verhaal.
Dankjewel Bibi Veth voor de waanzinnige foto’s.
Dankjewel Edward Swier voor de prachtige weergave in woorden.
Dankjewel Heinke voor het vastleggen van het moment op foto en video.

En onmetelijke dank aan Jan Fokke Oosterhof, Naran Adema, Sebastiaan Vandermolen, Weking Van Reeth en Mattia. Jullie gaven mijn hardlooptocht op eigen wijze kleur, en maken ook jullie opwachting in dit verhaal in het grootste hardloopblad van Nederland.

Een dag om nooit te vergeten. Een dag om in te lijsten met een hele dikke gouden rand.