Avonturenboek in de winkels

Het boek ‘Hardloopreis van geluk’ ligt vanaf 17 juni in de winkel. Ook worden de boeken dan bezorgd in Groningen, waar ik de bestelde boeken kan voorzien van persoonlijke noot én kan opsturen.

Ik moet het eerst nog een paar keer tegen mezelf zeggen. Het is écht zo!

Het voelt als toen ik terugkwam van Palermo, en op Schiphol mijn voetstappen steeds groter leken te worden. Dat na heel veel volharden de droom werkelijkheid is geworden. Dat ik even mag genieten, ontvangen. In een roes trek ik mijn zevenmijlslaarzen alvast aan om met het verhaal het diepe mee in te springen!

Maar eerst is het tijd om dit moment te omarmen. En omdat op deze boekentocht zoveel mensen met me meereisden – 190 mensen crowdfundden mijn boek – vier ik het graag samen online. Op donderdagavond 17 juni, omdat ik vind dat je met feestjes vooral niet moet wachten! Details volgen nog, maar zet het vast in je agenda!

Dit maakte ik samen met veel bijzondere mensen. De samenwerking ontstond in de kracht van verbinding. Janne wijst me op redacteur Cat. Zij verbindt me met redacteur Yvon. Iris tipt vormgevers Marte en Marit van Kwartier M en drukker en distributeur Pumbo. Dat waren een paar rake schoten in de roos.

En dan is er óók nog een voorwoord van rasavonturier Jan Fokke Oosterhoef. Het kan niet op. Eén van mijn leermeesters leidt mijn verhaal op onnavolgbare wijze in.

Samen zorgden zij er mede voor dat dit boek zo prachtig is geworden! De cirkel is rond. Ik voel me een gelukkig en dankbaar mens 💚