Aan de voet van een mini-avontuur

Komende maandag start mijn mini-avontuur van 6 marathons door Limburg. Ik kan me niet voorstellen wat ik tegen zal komen, en dat voelt geweldig. Klaar om te worden verwonderd. Ik begin in Gennep, waar ik ben opgegroeid. Op de weg neem ik de omgeving en ontmoetingen in mijn hart op. En ik maak video’s en foto’s om je een beetje mee te laten rennen. Want delen is zoiets moois!

Bij de Vaalserberg sta ik even stil. Misschien vang ik wel een droom. Wellicht vind ik nieuwe ideeën. Ik kom hier enkel en alleen achter als ik mijn droom volg. Dus rugzak op en gaan!

Aan de start op maandag legt Gennep News mijn eerste stappen vast en interviewt ze me over mijn hardloopavontuur. Het voelt goed om jullie aan mijn zijde te hebben. De route vind je hier: https://www.komoot.com/tour/60099675